Profilul companiei

La Koncord Trans se produce mobila din lemn masiv 100%. Ea este cea mai rezistenta dintre toate si, cu siguranta, te face sa te simti minunat in propria casa. Placerea de a atinge aceasta mobila, culoarea, eleganta, o fac speciala.


Nu numai aceste caracteristici ale produsului finit ne-au determinat sa fabricam mobila din lemn masiv, ci si multe altele. Locatia fabricii noastre este in Targu-Jiu, oras industrial din sud-vestul tarii, cu o lunga traditie in industria prelucrarii lemnului. Bogatia de material lemnos din zonele apropiate, utilajele moderne folosite si daruirea personalului ne-au ajutat sa descoperim secretele fabricarii mobilei de cea mai inalta calitate.


Activitatea firmei Koncord Trans in domeniul prelucrarii lemnului masiv incepe in 1998. Produsele finite erau atunci panourile de cherestea, ce se exportau in tarile Europei Occidentale in totalitate. La numai 3 ani de la demararea productiei, Koncord Trans a devenit una dintre cele mai importante firme exportatoare de panouri de cherestea din lemn masiv din tara, cu o productie de aproximativ 1200 m3/an. Urmatorul pas in evolutia firmei a fost utilizarea panourilor fabricate pentru obtinerea mobilei, ca produs finit. Acest lucru a fost posibil datorita achizitionarii unor noi masini si utilalaje performante, de ultima generatie.


Principala materie prima folosita este lemnul de fag , cunoscut a avea o esenta dura, fiind ideal pentru mobila de apartament si totodata usor de intretinut. Suporta multiple prelucrari si are o culoare foarta atragatoare atat in nuanta naturala, galben-rosiatica, dar si finisat cu diverse baitzuri si lacuri naturale nepoluante.
Toate prelucrarile se realizeaza cu ajutorul unui centru de prelucrare (CNC) cu comanda numerica foarte modern. Ingineri calificati supravegheaza fiecare operatie astfel incat totul sa iasa cu precizie.


Va oferim asadar placerea de a trai mai aproape de natura, integrata in mobila din lemn masiv. Eforturile solidare ale inginerilor executanti de prelucrari pe CNC si ale specialistilor in finisarea mobilei va aduc in propria casa armonia mobilei complete.

Si pentru ca stim cat de multa grija a fost acordata fiecarei parti componente a mobilei noastre, va garantam o calitate superioara.

Incepand cu 01.04.2017 gasiti produsele noastre in magazinul virtual www.mobila-masiva.ro.