Stiri

0


Incepand cu 01.04.2017 gasiti produsele noatre in magazinul virtual www.mobila-masiva.ro.

Participare a firmei Koncord Trans la Targul International de Mobila BIFE-TIMB 2006

Cu ocazia participarii la Targul International de Mobila BIFE-TIMB 2006, ce se va desfasura la complexul Romexpo din capitala in perioda 06.09.2006-10.09.2006, firma Koncord Trans SRL va asteapta vizita la standul numarul 31, din cadrul pavilionului expozitional nr. 13

O harta a expozitiei o gasiti la urmatoarea adresa.

Participare a firmei Koncord Trans la Targul International de Mobila BIFE-TIMB 2005


Cea de-a paisprezecea editie a Targului International de Mobila BIFE-TIMB 2005 s-a desfasurat in perioada 7-11 septembrie, la Bucuresti, in incinta expozitionala ROMEXPO. BIFE-TIMB a devenit un targ recunoscut, atat in tara, cat si in strainatate, la care sunt prezenti producatori, prestatori de servicii, comercianti, specialisti si vizitatori. Acest eveniment, care se desfasoara in fiecare an la inceputul lunii septembrie, este un prilej bun de promovare a produselor romanesti pe piata.

Firma Koncord Trans si-a expus oferta de produse din lemn masiv, si s-a bucurat de un aflux foarte mare de vizitatori la standul propriu. Interesul mare pentru produsele expuse se datoreaza atat designului atragator si calitatii deosebite a produselor din lemn masiv, cat si atmosferei extrem de primitoare din interiorul standului.

In centrul atentiei s-a aflat la aceasta editie a targului dormitorul Ischia, realizat integral din lemn masiv si destinat atat pietei romanesti de mobila, cat si exportului. Calitatea deosebita a produselor executate la firma Koncord Trans este pusa pe seama experientei deosebite acumulate in peste 8 ani de activitate de export a produselor pe piete europene foarte dezvoltate, precum Germania sau Austria. Firma s-a decis sa serveasca acum si piata romaneasca cu oferta sa de mobila moderna din lemn masiv, si este interesata in acest sens de colaborari cu comercianti de mobila din Romania.